Om Little Nordic

Vi skaber bæredygtige plakater i premium kvalitet til overkommelige priser

Vores vision er langsigtet

Selvom vi er relativt nye i branchen, tror vi på, at vi kan være med til at gøre en forskel. Vores vision har derfor altid været, at blive et forbillede for de danske plakatvirksomheder på rejsen mod et mere bæredygtigt erhvervsliv.

Derfor vil du som kunde også opleve forskellige miljømærker på vores forsendelser. Selve vores plakater er selvfølgelig også trykt på FSC-certificeret papir – selvom det naturligvis ikke fremgår på plakaterne.

Samarbejdsparntere

Bæredygtighed afgør valget
af samarbejdspartnere

Fordi vi er så miljøorienteret, kan vi ikke arbejde sammen med hvem som helst. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere deler vores syn på bæredygtighed.

Lagerfri løsning

Hos Little Nordic har vi ikke et lager, og vi producerer derfor ikke produkter, der risikerer at gå til spilde. Vi kører med en dropshipping-løsning i samarbejde med BR Offset i Odense.

Bevarelse af naturen

Både BR Offset og vi gør alt for at bevare naturen. Det papir der bliver trykt på, er FSC-mærket og hjælper på skovens bevarelse. Emballagen der bruges er også genanvendelig, ligesom at pakkefyldet er fremstillet af økologisk majsgranulat.

Alle vores produkter bliver produceret i Danmark, og vi har en lagerfri løsning, hvor der printes on-demand for at skåne miljøet.

Vi bruger kun bæredygtige materialer, som for eksempel FSC-mærket papir og biologisk kassefyld fra FARMFill.

Vi tilbyder levering til over 5.000 pakkeshops, men selvfølgelig også direkte til din dør. Leveringstid: 1-3 hverdage.

Vores historie

Det gode makkerpar

Little Nordic kom til verden, da to drømme kulminerede. De to grundlæggerne, Sara & Rasmus, har begge en professionsbachelor i Design & Business og en fortid som multimediedesignere. Den ene havde en drøm om at blive selvstændig, og den anden en drøm om at leve af at tegne.

Sammen så de et behov for en plakatvirksomhed, der havde miljøet og bæredygtighed i tankerne. Med en fælles baggrund, gode hensigter og flair for indretning tog de på en rejse. En rejse der har udviklet sig til noget større, men som langt fra er slut endnu. Destinationen er et CO2-neutralt erhverv, der leverer kvalitet på højeste niveau med en pris på laveste niveau. 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Alle plakater printes på 235g mat FSC-mærket papir.

Vi har valgt det matte papir, da vores simple grafiske udtryk kommer til sin ret på det matte papir, hvor farver og linjer bliver gengivet super skarpt. Derudover giver mat papir klart det bedste slutresultat, hvis du vælger at smide din plakat i en ramme. Her vil den selv i modlys fremstå ganske tydelig, modsat en plakat printet på blank papir. 

Mærkningsordningen FSCer et internationalt samarbejde mellem miljøorganisationer, menneskerettighedsorganisationer, skovbrug og tømmerhandlere.

Missionen er at fremme miljømæssig, social og økonomisk ansvarlighed i forbindelse med skovdrift. FSC-mærket anerkendes af grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Nepenthes.

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. 

Vi får printet alle vores plakater hos BR Offset i Odense.

Plakaterne bliver printet på deres 12-farvede Canon iPF8400. Det er en storformat inkjetprinter med et vandbaseret pigmentsystem og hele 12 farver – det giver fremragende printkvalitet. Den har desuden indbygget farvesensorer, som sikrer ensartet og nøjagtig farvegengivelse.

BR Offset deler vores idealer om bæredygtige erhverv og produktion, hvilket sikrer, at du kan handle hos os med god samvittighed.

Leveringstiden følger fragtfirmaernes leveringstider. Vi bestræber os altid på at afsende plakater senest den efterfølgende hverdag, efter modtagelse af ordren.

I det tilfælde skal du kontakte fragtfirmaet.

Her skal du ligeledes kontakte fragtfirmaet.

Vi tager stort set alle kreditkortkort, både internationale og danske, så shop du bare løs!

Vi tager desuden også imod Pay-Pal!

For at give dig den størst mulige fleksibilitet, tilbyder vi at sende med både Postnord, GLS og DAO. Med og uden omdeling.

Prisen er den samme for dig – uanset fragtfirma.

Bemærk dog at DAO ikke tilbyder hjemmelevering ved plakater i A3 (30×40 cm) og op.

Naturligvis. – Det sender vi til dig, så snart vi afsender din ordre.

Ja og nej. Vi bruger faktisk papæsker som ydre emballage til at sende plakater i. Paprør er ret uhandy og ikke altid så pokkers stabile + at fragtfirmaerne ikke er så glade for dem, da de kræver manuel håndtering.

Dog er plakaterne rullet om et paprør inden i papæsken for en maksimal beskyttelse.

Selvfølgelig er der det.

Du skal blot give os besked omkring din fortrydelse senest 14 dage efter modtagelse, og herefter har du 14 dage til at sende os de fortrødne varer retur.

Fragt til nærmeste pakkeshop eller -boks koster DKK 50,- og fragt til din dør koster DKK 70,-

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse kan det skyldes lidt forskellige ting. Som det første, bør du i hvert fald kigge din spam-mappe igennem, og se om den skulle ligge her.

Hvis ikke dette er tilfældet, kan det jo være, at der har sneget sig en tastefejl ind i mailen, eller at der er gået noget helt tredje galt. I så fald kan du altid sende os en mail, og bede os om at tjekke op på det.

Kontakt Little Nordic

Hos os er der ingen dumme spørgsmål, men før du kaster dig ud i en karriere som Spørge Jørgen, så tag lige et kig på vores FAQ side.

Hvis svaret ikke findes her, så er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon:
mandag – torsdag 09.00-16.30
fredag 09.00-15.00

Telefonen har lukket i weekender og på helligdage.

Tlf.: +45 9393 1904
E-mail: mail@littlenordic.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og vær blandt de første der bliver opdateret, når vi lancerer nyheder, kampagner og nummererede tryk, mm.

Fik du set vores specielle plakater, som kun er trykt i et begrænset antal?

Vores nummererede plakater bliver kun trykt i 25 eksemplarer, og når alle 25 er solgt, er toget kørt, og motiverne vil aldrig blive trykt igen.